• Novo
Rubie's Thor Dijete set mali

Rubie's Thor Dijete set mali

Stupnjevi:
KM 11.49

Iznos
Tova je dostupna

Rubini II je najveći svjetski dizajner, proizvođač i distributer Noć vještica i dodataka. Porodični i operirani posao slavi 68 godina u poslovanju, Rubie nudi ogroman izbor proizvoda koji se protežu izvan Halloween-a pomažući ljudima širom sveta slavi dan u St. Patricku do Božića, novogodišnja noć Bachelorette zabave i sve između njih. Sa kostimima i dodacima iz najtoplijih licenciranih svojstava i našeg zvjezdanog kućnog dizajnerskog tima, Rubie nudi nešto za sve u porodičnoj potpuno novi zvanično licencirani Thor Ragnarok Standard Thor. Dječaci za djecu Mali (4-6) za uzraste 3-5 - 44-48 "Visina - 25-26" struk. Sva mjerenja koja su pružene rubinima i približne su. Ako u nedoumici, kupite veću veličinu i djecu će na njega rasti. Ovo objavljivanje uključuje : grafičku tiskanu košulju i ogrtač kao predstavljen. Imajte na umu da su uključene samo gore navedene stavke. Direktno iz kostima rubina.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

TODDLER Pirate kostim

KM 12.99

Crna haljina sa bijelim rukavima i pričvršćenim remenom, crvenom bandannom s piratskim lubalim oznakama, crnim vrhovima za čizme sa zlatnim cijevima, crvenim i bijelim prugastim nogama..

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.