• Novo
Ribolov bronzeye žaba mamac

Ribolov bronzeye žaba mamac

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Sada možete posjedovati nagradninu žabu koji je podigao bar za ribolov žabe - Serija serije Dean Rojas Series Spro Bronzeye Frog 65. Sapro bronzeye Frog 65 je savršena veličina i stil koji se loviti u teškim pokrovu ili u otvorenoj vodi. Dizajniran je za bacanje dugih udaljenosti i posebno ponderiran za zemljište na trbuhu nakon bave. Dostupna je u širokom nizu uzoraka boja da pokrije svaku situaciju i značajke za podešavanje i karakteristike posebno dizajnirane Gamakatsu dvostruke kuke za žabu! SPRO FISHAN BRONZEYE žaba 65 mamac : Dean Rojas Signature serija serije. Riba u teškom poklopcu ili u otvorenoj vodi. Dizajniran za bacanje velikih udaljenosti. Posebno ponderiran za sletanje na trbuh. Značajke Gamakatsu dvostruke kuke za žabu. Dostupno u raznim bojama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Hot Spot Kokanee Special

KM 10.97

Kokanee Special mamac sa vruće tačke kombinira i svijetle boje i apex akciju Ove šarene mamce uključuju sjajne perle i dvije kuke Gamakatsu Sve mamce su 1,5inča, osim ako nisu naznačen

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.