• Novo
Rio proizvodi Mainstream WF-4S6, crni

Rio proizvodi Mainstream WF-4S6, crni

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Rio-ova mainstream serija mutnih linija razvijena je kako bi ispunjavala sveukupne potrebe prosječnog i novajlije FINA FINA-a, a dizajnirani su za optimizaciju performansi štapa s blago težim i kraćim duljinama glave. Svaka mainstream linija podvrgava se istim rigoroznim proizvodnim procesima i standardima kontrole kvalitete kao i sve linije za letenje u Riju, a izrađene su u Rio-ovom proizvodnom pogonu Idaho. Svaki je redak izgrađen s glatkim premazom na bubnoj jezgri bez memorije, za najbolje u performansama. Rio proizvodi Mainstream WF-4 S6, crna : malo teža od standardnih linija za jednostavno učitavanje. Doplatna jezgra s glatkom oblogom od hladne vode.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Hot Spot Kokanee Special

KM 10.97

Kokanee Special mamac sa vruće tačke kombinira i svijetle boje i apex akciju Ove šarene mamce uključuju sjajne perle i dvije kuke Gamakatsu Sve mamce su 1,5inča, osim ako nisu naznačen

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.