• Novo
Livetarget mamca preskoči Shad Soft Jerkbait slatkovodno mamac

Livetarget mamca preskoči Shad Soft Jerkbait slatkovodno mamac

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Stvoreno koristeći patent koji čeka u ubrizganu osnovnu tehnologiju (ICT), ovaj izuzetno životni mekani plastični mamac ima izvanredan nivo detalja. IKT stvara bolje uravnoteženi, izdržljiviji mamac sa živopisnim metalnim bljeskalicom. Strateški dizajnirani zakrivljeni vanjski profil čini ga idealnim za preskakanje ispod pristaništa i prekrivanja prekrivača. Sa beskrajnim mogućnostima pričvršćivanja može se prilagoditi raznim tehnikama ribolova. Upotrijebite ga u slatkovodu za bas, walleye i štuka i u slanoj vodi za snook, crveni ribe i morske pastrmke. - Vrsta vode : Dubina slatke vode : Slobodna ploča : Slobodna potonuća : Varijabla- Težina : 3/4 oz. Boja : srebrna / zelena - Količina : paket od 1 livetarget mamci Preskočite Shad Soft Jerkbait slatkovodno mamac.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Wicked mamca Coho Troller

KM 59.99

Wicked Coho Tlollers novi su i inovativni proizvod posebno dizajniran za bacanje, trol, povratak, sklupča, pluća ribe i trčanje iza ronilaca za mamac Wicked mahune Coho Troller : Coho Sal

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.