• Novo
Luhr-Jensen kwikfish Xtreme, zveckanje

Luhr-Jensen kwikfish Xtreme, zveckanje

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Na svijetu postoje dvije vrste radinih na svijetu, one s tijesnim mamcama šimmy i kwikfish. Kwikfish su pune leptira, široko djelovanje, ostavljaju-bez sumnje mamce koje izazove igra ribu male i velike. Njihova agresivna akcija prisiljava odgovor od ribe, često generirajući najvažnije udarce. Male veličine ciljaju pastrmku, srednji raspon čeličnih glava i srebrnog lososa i najveći losos i lunker jezero. Za maksimalni uspjeh podesite vijku na licu čepa da biste postigli ravnomjernu radnu radnu radnju. Korištenje malih podešavanja okrenite vijku u suprotnom smjeru da mamac ima favorizira, dok ne pjene ravno. Luhr-Jensen kwikfish Xtreme, zveckanje : Dizajn više vrsta. Širine, sporo akcije. Izgradnja bočnog bočnog tijela. Jači izdržljiviji mamac. UV Bright Finish odražava više svjetlosne energije, jačajući vidljivost mami. VMC Perma čelične točke kuke.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3D Minnow 3-1 2

KM 1.67

Kristal 3 D Minnow dat će slanu vodenicu raznolike mogućnosti hvatanja riba u veličini i boji kako bi se podudaralo sa bilo kojim uvjetima ribolova Pouzdana kristalna minnow akcija pobolj

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.