• Novo
Nauticus ST980- Smart Tabs 9 X8 ploče, LB. Pokretači TRIM kartice Komplet

Nauticus ST980- Smart Tabs 9 X8 ploče, LB. Pokretači TRIM kartice Komplet

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Jednostavan, potpuno automatski sistem obloga i stabilizatora. Smart Tabs & # 153 reagira na tlak vode, brzinu čamca i korisnog opterećenja. U sporim brzinama raspoređuju prema dolje što povećava krme, zadržavajući čamac više i omogućava da se lakše avionira u mnogo sporijim brzinama. Na krstarećim brzinama potiču se pritiskom vode, ali ostaju pod opterećenjem stvaranja kontrole vožnje poput amortizera. Pokretač nitrogenog plina koristi se za držanje ploča za vrijeme ubrzanja i osigurati lift do krme. Veličina ploče i otpornost na aktuator određuju se brodom veličine i konjskim snagama u trenutku ugradnje, ali može se podesiti na određeni brod ili preferenci potrošača. Morski stupanj SS za izdržljivost i performanse. Idealno za upotrebu na plovilama od 10 'do 22'. Pokretači su zapečaćeni u hemijskim i uv otpornim na gumenim čizmama za EDPM za produženi život. Jednostavno postavljeno na većinu aluminijskih, drva ili stakloplastičnih prozora za manje od sat vremena. Sve komponente obrezivanja, montažnih materijala, materijala za brtvljenje, predlošci i u MFG # ST980-40 ST98040 UPC # 698690980407 SMART TABS 9 "x 8" sa pogonom 40 lb. i bez hidraulike i nijedna električna prekidača pametni tabeli su jedan od a Ljubazno rješenje za probleme sa performansama. Obrezne ploče se drže u sporim brzinama za maksimiziranje dizala i smanjiti porast luka, a zatim se zakrenite tijekom ubrzanja. Na krstarećim ubrzanjima TRIM ploče kontinuirano prilagođavaju pritisak vode koji djeluju poput amortizera za poboljšanje stabilnosti, eliminiraju porpozing i kiše hodanje velikim brzinama i smanjuju potrošnju goriva. Instalacija se može završiti za jedan sat. Odlikuje se svim komponentama od nehrđajućeg čelika, samostalni aktuelni azotni plin zapečaćeni su sa EDPM_X005 F_X0010_RUBBER Boot, kompletne upute za instalaciju i vlasnički priručnik. 5-godišnja metalna komponenta, dvogodišnja garancija za aktuator. Pokretač : 40 lb. Primjena : 50 do 80 KS / 4 hod. Veličina broda : 14'-16 '. Veličina : 9 "x 8".

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Norcold montaža vrata

KM 2.67

Dolazi s punom garancijom proizvođača odgovara višestrukim proizvodima i modelima (kontaktirajte prodavača sa svojim vozilom za informacije o kompatibilnosti sa kompatibilnošću) dolazi

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.