• Novo
CAMCO 54 120 RV kit za nijanse tende, plavi

CAMCO 54 120 RV kit za nijanse tende, plavi

Stupnjevi:
KM 27.50

Iznos
Tova je dostupna

Camcoov RV kit za hlađenje pruža dodatnu hladovinu i pomaže u niže temperaturu ispod vaše RV tende. Ovo pomaže u blokiranju većine UV zraka dok štiti vas i vašu porodicu iz viška izlaganja suncu. Mrežna tkanina omogućava da se zrak prođe kroz, dajući vam ugodan povjetarac. Takođe pruža dodatnu privatnost bez ometanja vašeg pogleda. Kada se ne koristi, tenda se može povući kao zavjesa, a još uvijek se instalira u kanal za tende. Senka odgovara najmrađenim RV tende i mjeri 54 inča x 120 inča. Napravljen je od vinil-obloženog tkaninom od poliestera sa zaštitom od UV i plamena. Nijanse imaju ojačane uglove sa hrđem otpornim na hrđu. Jednostavno instaliranje - jednostavno objesite hlad i pričvrstite bungee kablove na zemlju, koristeći šatorske uloge (uključene). Pruža dodatnu hladovinu : pruža dodatnu hladovinu pod vašim RV tende i pomaže u smanjenju izlaganja suncu dok je vani. Kompatibilnost : odgovara većini RV tende. Veličina nijanse : Mjere 54-inča x 120 inča; Boja : plava. Komplet uključuje : (1) nijansa tende, (2) bungee kablovi, (2) kontne uloge i (5) trake za podršku tende. Značajke : nijanse su ojačale uglove s gromovima otpornim na hrđe. Materijal : izrađen od vinil obloženog tkaninom od poliestera sa zaštitom od UV zračenja i stana na plamen; Jednostavan za instalaciju : bungee kablovi sigurni na zemlju pomoću šatornih uloga (uključenih).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Vijčanikover-85 crna

KM 13.99

Poliester fleksibilni vazdušni kanal (0133100m) od strane AP proizvoda Ovaj vrhunski proizvod je stručno izrađen u skladu sa strogim industrijskim standardima za ponudu fuzije dobro uravn

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.