• Novo
Dakota stolna svjetiljka - teksturirana tamno smeđa smola i antički mesingani metal

Dakota stolna svjetiljka - teksturirana tamno smeđa smola i antički mesingani metal

Stupnjevi:
KM 26.46

Iznos
Tova je dostupna

Ubrizgavajte neki tradicionalni dizajn u svoj prostor sa Smeđim smolom Dakota tablicom. Teksturirani i upleteni tamno smeđe smomolo s antičkim mesinganim metalnim bazom stvara stil koji sigurno volite. Ovaj zapanjujući dizajnerski komad također uključuje odgovarajuću finial i tvrdoglavu bezbednu posteljinu za dovršavanje izgleda. Osim toga, 3-put prekidač osigurava vaš prostor uvijek ispunjen savršenom količinom ambijentalne svjetlosti. Upletena i teksturirana tradicionalna stolna lampa za smolu. Antikna mesingana metalna baza. Hardback nijansa. Podudaranje finial. Zahtijeva (1) 150 vata A21 E26 žarulja sa žarnom niti . Napon - 120 V. Dužina kabla : 62 u . prenosive dimenzije baze : 16 dia. Dimenzije nijanse : 14 L X 16 W x 12h. Ova je stavka ocijenjena za suhe lokacije, što znači da se može koristiti u zatvorenom području koje obično ne podliježe vlažnosti. Može uključivati ​​lokaciju podložnom privremenoj vlažnosti koja je pružena ventilacija je adekvatna za sprečavanje akumulacije vlage poput kupatila.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Crocodile Accent lampica

KM 27.43

Prekrasna opcija za djetetovu sobu ili vrtiću, ova tablica sadrži zeleni dinosaur kao bazu lampe s tiskanom hladom Potpuno sa kontrastnom bazom, ova šarmantna lampa za tablicu sigurno će

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.