• Novo
Pans točka - bacajte lampicu okrenutim tablicama sa suženim sijanjem bubnja - plava, bijela završna obrada - Road Plava, krema, bijela pšenica i nijansa za ispis trave

Pans točka - bacajte lampicu okrenutim tablicama sa suženim sijanjem bubnja - plava, bijela završna obrada

Stupnjevi:
KM 44.99

Iznos
Tova je dostupna

Dok je plava i bijela baza i tiskana sjenka bodova Plava tablica plava tablica stvaraju sjajan prvi dojam, okrećući svjetlost na svijetli istinski izvanredne detalje dizajnerske hladovine sa reziderom za sjenilo i pamte. Svjetlost sa trosmjerne sijalice prikazuje lasersko rezanu travu i pšeničnu dizajn sjene konusne bubnjeve. Sa svojim elegantnim povlačenjem i izvrsnim detaljima, ova tablica može postati žarište sobe kada se doda u stol ili noćni ormarić. Laser rezana pšenica i trava u hladovinu hladnjak i krem ​​boje s bijelim burlapnim oblogom jedinstvenog dizajnerskog tiskane sjene - može se najbolje vidjeti s lampom. Povucite prekidač. Može se koristiti kao stolna svjetiljka ili lampica za noćnu ordinaciju. Zbog jedinstvenog procesa stvaranja ovog komada, niko neće biti baš slični. Moguće su neznatne razlike na završnici. 2,38 "H Finial.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.