• Novo
Stolna svjetiljka, stolni svjetiljka tabletop mjesec svjetiljka željeza otvorena uzorka LED viseći mjesec oblik ukrasna noćna svjetlost - stil 2

Stolna svjetiljka, stolni svjetiljka tabletop mjesec svjetiljka željeza otvorena uzorka LED viseći mjesec

Stupnjevi:
KM 44.99

Iznos
Tova je dostupna

Poboljšajte bilo koji prostor s ovom LED ukrasnom noćnom svjetlu. Vintage željezna stolna svjetiljka sadrži topla bijela bajka koja stvaraju auru starog svjetskog šarma. Dodaje prekrasan dodir za tablice, barove, terase, čineći ga sjajan zatvoreni i vanjski dekor Day and Night . Univerzalna veličina ove svjetiljke čini ga idealnim za stolove i noćne tablice. Može se koristiti kao noćna lampica, noćna masa, lampica za kavu, svjetlo za kavu, ugaono stolno svjetlo ili svjetlost raspoloženja. Nikada nećete biti razočarani njenom svestranošću. Savršeno je za upotrebu tokom prekida napajanja ili kada nemate pristup izlazu. Izdržljiva Edisona sijalica sa bajkama kombinira prekrasno toplu svjetlost s izuzetno dugim životnim vijekom. Pruža uštedu energije tokom poboljšanja domaće atmosfere. Pozdravi se zapetljanim kablovima i gnjavaže traženja za utičnicu. Uživajte u ambijenciji meke tople bijele svjetlosti . Ova LED ukrasna noćna svjetlost također čini savršen poklon za rođendane, kućanstva i praznike kao majčin dan i Božić. Pogodno je za bilo koga - od roditelja i starijih rođaka do djevojke i dečaka. Takođe je sjajan za školske festivale, dane za odrasle i nove godine nove godine. 【Poboljšajte bilo koji prostor】 Dodaje prekrasan dodir za tablice, barove, terase i trijeme. 【Univerzalna veličina】 čvrsta baza čini ga idealnim za radne površine, stolove i noćne ormariće. 【Pokreće baterije】 Povoljno napajate baterije, bez umetne kablove. 【Izdržljiva energija štedna】 dugotrajna Edisona žarulja sa bajkama, pruža toplu bijelu svjetlost koja štedi energiju. 【Savršen poklon】 Izvrsno za rođendane, kuće i praznike kao majčin dan i Božić.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.