• Novo
Dizajner B bijeli pravokutni otvor za zaključavanje RV kabela - 7,6 6,5 2

Dizajner B bijeli pravokutni otvor za zaključavanje RV kabela - 7,6 6,5 2

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Pravokutni kabel za zaključavanje RV dizajnera štiti vanjske električne utikače i zidove iz lošeg vremena, vode i štetnih UV zraka. Ovi kablovi su izgrađeni sa izrazito izdržljivim UV-otpornim polipropilenskim materijalom. Standardni organski otvor za zaključavanje B150 sadrži vanjsku dimenziju 7,6 "x 6,5 " x 2 "i izrezanu dimenziju 4,75 " x 5,8 ". Rektakutni otvor za zaključavanje može prihvatiti do 50 ampera. Dostupno u a Polar bijeli finiš. Zaključavanje i ključeve su dostupne ako su oštećeni ili izgubljeni. Štiti vanjske električne utikače i zidove iz lošeg vremena i štetnih UV zraka. Vanjska dimenzija : 7,6 "x 6,5" x 2 "; Izrežite dimenziju : 4,75 "x 5,8". Boja : polarna bijela. Zaključavanje i ključne zamjene dostupne su ako su oštećeni ili izgubljeni.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Proizvodi Sipena zavjesa

KM 3.00

Proizvodi JR STRANICA SIDERA koristi se u RVima kao valans za držanje i kao vješalica za usisavanje i ravna zavjesa Izdržljiva plastična konstrukcija Uključeni su vijci za ugradnju...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.