• Novo
U visokotlačnom energijom za pranje za vodu za vodu WIND odvojiva sprej za mlaznicu

U visokotlačnom energijom za pranje za vodu za vodu WIND odvojiva sprej za mlaznicu

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Detalji : * Potpuno novi i visoki kvalitet * Izrađen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i praktičnog za korištenje * Podesivi mlaznice : mlaznica velike udarce za ispiranje mrlje i prljavštine. Nježna mlaznica ventilacije je odlična za pranje velikog područja. * Odvojivo crevo : Izvadite dugačko crevo za čišćenje kratkog udaljenosti. * Visokokvalitetni nehrđajući čelik : dizajniran sa materijalima otpornosti na hrđe i otporne na hrđe. * Odgovara standardnim crevo : Odgovara sve ¾ "Standardna vrtna crijeva i druge veličine sa standardnim konektorima za ženski crevo 1 ". * Sef za bilo koju površinu : Sigurno čistite sve prljave površine, uključujući drvo, ciglu, beton, bočne stranice, plastike, staklo i još mnogo toga. Neće skinuti drva, boju ili čist kaput. * Pranje visokog pritiska : pretvorite redovni vrtni crevo u moćan jet tok tlaka. Savršeno za čišćenje prljavih pločnika, automobila, drvene palube, ograde, zidove od opeke i više. * Materijal : nehrđajući čelik, bakar, plastika * Boja : kao što je prikazano * Obvezna površina : 1 * Perilica visokog pritiska1 * Boca od pjene Napomena : 1. Stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od slika prikazanih na web stranici uzrokovanoj mnogim faktorima kao što su svjetlina vašeg monitora i svjetlosne svjetline.2. Molimo vas da vam omogućuju blago ručno mjerno odstupanje za podatke. 2 u 1 visokotlačni pogon za pranje automobila za vodu WIND odvojiva sprej za mlaznicu. Materijal : izrađen od visokokvalitetnog materijala, jake i izdržljivog, sigurnoj upotrebi. Companion vam treba na svojim alatima, što vam daje prikladniji radni vijek, u slučaju da ste zauzeti u zatvorenom i na otvorenom. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, odgovorit ćemo na vaše e-poruke 24 sata dnevno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

VIRGINIA NCAT S4862M

KM 8.00

WEST VIRGINIA NCAT3378 s4862m besplatno Dostava po nalogu preko $35 na fan prodavnica fanatika Zvanično licenciran Kratki rukav Kragna Bez Oznaka Uvezeno Lijevi džep na prsima...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.