• Novo
Sjajna vrijednost postrojenja zasnovanu na biljci, OZ, broj

Sjajna vrijednost postrojenja zasnovanu na biljci, OZ, broj

Stupnjevi:
KM 2.87

Iznos
Tova je dostupna

Uživajte u ukusnom, brzom obroku s izvrsnim pilićnim pilićnim pilićom. Ovi postrojenjeni pakirani pattići koji se mogu spakirati su sa biljnim proteinima koji se temelji na biljni koji ćete se zakleti da je prava stvar. Svaka pašteta sadrži 12 grama proteina po posluživanju. Bez umjetnih okusa ili boja, ove piletine manje piletice sigurno bi. Svaki paket ima neto težinu od 10oz i sadrži 4 pattera po paketu. Jednostavno se priprema od smrznute u pećnici ili mikrovalnoj, ovi pattići su savršeni za sendviče za dinrtime, hrana za prste mogu uživati, ili odlično kasno noćni užitak će voljeti. Bilo da pokušavate smanjiti svoj globalni otisak tako što ćete jesti više postrojenih predmeta ili samo želite isprobati nešto novo, odlično postrojenje? Chick'n patties je ukusan izbor. Proizvodi od velike vrijednosti pružaju porodicama po pristupačnim, visokokvalitetnim prehrambenim prehrambenim proizvodima i opcijama potrošnog domaćinstava. Uz našim širokim spektrom kategorija proizvoda koji se vrti namirnicama i potrošnim materijalom za domaćinstvo, nudimo vam razne proizvode za potrebe vaše porodice. Naši proizvodi su prikladno dostupni na mreži i u trgovinama u cijeloj cijeloj cijeloj cijevi, što vam omogućava da se zalivate i uštedite novac istovremeno . Sjajna vrijednost biljnog pilića, 10 oz., 4 broja (smrznuta). Biljna postrojenja za piletinu bez mesa bez piletine. Neto težina 10oz sa 4 patta po paketima. Kuhajte u rerni ili mikrovalnu? Potpuno kuhano. Napravljen koristeći sastojke na bazi biljaka? Nema umjetnih boja ili ukusa. 12g proteina po posluživanju.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

VIRGINIA NCAT S4862M

KM 8.00

WEST VIRGINIA NCAT3378 s4862m besplatno Dostava po nalogu preko $35 na fan prodavnica fanatika Zvanično licenciran Kratki rukav Kragna Bez Oznaka Uvezeno Lijevi džep na prsima Oznaka : Zad

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.