• Novo
Gerson tradicionalni vintage osvijetljen rukom crveni živilo stakleno drvo

Gerson tradicionalni vintage osvijetljen rukom crveni živilo stakleno drvo

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Stojeći na 21,7 inča visok, ova prekrasna crvena i vintage nadahnuta staklena staklena stakla bacit će topli sjaj u cijelom vašem domu. Uz okret prekidača, ovo stakleno stablo će osvijetliti pogodan tajmer - šest sati, osamnaest sati isključen - za dodavanje dodatne doze božićnog hodnika na vaš dom. Savršeno za prikaz na tablicama, konzolama, konzolama, švedskim stolovima ili mantlama, ovo jedinstveno drvo oduševit će vašu porodicu i goste s tim dodirom modernog dekora u sredini veka. Mjere 8.7x8.7x21.7. Rukolozovano stakleno stakleno drvo koje svijetli. Napravite meki ambijent u svoj odmor za odmor. Zahtijeva 3 AA baterije, a ne uključene. Za unutrašnju upotrebu. Obrišite suhom mekom krpom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

BvShell proizvod

KM 177.22

Naš vagoddy univerzalni neoprenski putnički rukav nudi zaštitu i jednostavnost nošenja za vaš tablet ili laptop uređaj Unutrašnjost nudi podstavljenu zaštitu kako bi se osiguralo da

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.