• Novo
Chesapeake Monte Carlo Moonstone & White Apt gapin set

Chesapeake Monte Carlo Moonstone & White Apt gapin set

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Poboljšajte svoje kupatilo sa ovim luksuznim Monte Carlo kupatilom za kupanje. Kada tražite elegantan dizajn za poboljšanje ljepote vašeg dekora kupaonice, ovo je savršen izbor. Dizajn ovih prostirki za kupanje sadrži svijetloplavu pozadinu sa bijelim teksturiranim listom. Ovo je savršen sastanak prirodne ljepote i podcjenjivani luksuzni stil. Žive boje i kontrastni obrazac listova ovog plavog seta za kupatilo sigurno je dodati svjež izgled bilo kojem prostoru. Set od 2 prostirke za kadu uključuje jedan 21 "x 34 " i jedan 17 "x 24 ". Ove plišane prostirke sadrže pamuk, stroj svučenu konstrukciju sa lagano prskanim anti-klizanim podlogom za pomoć u držanju prostirki. Chesapeake Monte Carlo 2pc Moonstone i bijeli set za kupanje (21 "x34" i 17 "x24").

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Clima G, ment Julep

KM 8.99

Snažna glava isporučuje fokusirane vibracije u vaše G uglove, obnovljen dizajn izlazi iz pronalaženja i pokretanja tankog stila za fleksibilnu kontrolu i udobnost svilenkastog glatka tek

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.