• Novo
Decmode unutarnji vanjski na otvorenom na odmorivom postolju crne metalne ptice sa zatvaračem za zaključavanje i gornju kuku

Decmode unutarnji vanjski na otvorenom na odmorivom postolju crne metalne ptice sa zatvaračem za zaključavanje

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Decmode ENDOROD ONDOR na uklonjivom postolju Crno metal Birdcage sa zatvaranjem zaključavanja i gornju kuku jedinstveni su dodatak vašem stilskom domu. Jazz up vintage tematski prostori s ovim šarmantnim komadima akcenta za kućne dekore koji su idealni za unutarnju i vanjsku upotrebu. Ovi kavezi za ptice izgledaju sjajno na tablicama i stropovima, posebno kad se napuni cvijećem, vijenkom ili više. Ovaj ukrasni kavez za ptice izgleda sjajno u ulazu, vrtu ili dnevnom boravku, posebno kada se napuni cvijećem, vijenkom ili drugim prekrasnim ukrasima. Ovaj predmet se isporučuje u 1 kutiju. Pogodno za unutarnju i vanjsku upotrebu. Ovaj se predmet isporučuje u potpunosti sastavljeni u jednom komadu. Ovo je jednokratna dekorativna fenjera za svijeće. Vintage stil. Uputite svoj dom s romantičnom nostalgijom i bezvremenskom milošću, gdje ukrašeni i antički detalji prikazuju vašu ličnost i stvaraju svetište šarma i topline u kući. Ovaj ukrasni kavez za ptice izgrađen je od čvrstog i dugotrajnog željeza. Svojim nanesenim crnim finišom, ovaj kavez odgovara bilo kojoj neutralnom unutrašnjosti. Odlikuje se kavezom za ptice kupole s finialnim, visećim kukom, otvorom vrata i postolje na 3 nogu. Mjere za ptice 14 L x 14 W x 47h inča i teži 4,8 funti. Flaunts izrezan otvoren dizajn s ukrasnim uzorcima. Obrišite suhom krpom. Opremljen velikim otvaranjem gornjim kavezom. Vintage stil. Decmode ENDOROD ONDOR na uklonjivom postolju Crna metalna metalna ptica sa zatvaračem za zaključavanje i gornja kuka savršeni dodatak bilo kojem domu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.