• Novo
Modway wapow performanse baršunaste kauč Loveseat i fotelja set u sivoj boji

Modway wapow performanse baršunaste kauč Loveseat i fotelja set u sivoj boji

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Velikodušno ažurirajte svoj dekor pomoću Woptow Performance Velvet Dnevna soba set. Jedinstveno dizajniran sa upečatljivim širim profilom, darovanje dolazi u mekim, otpornosti na čičak Velvet poliester presvlaka sa gustom pločicom za pjenu i elegantnim gumbom. Sturbilno postavljen na prskanje i konusno crnim finiljnim drvenim nogama sa nereživim stopama stopala, davanje se može pohvaliti bogatim dnevnim boravkom dizajnerki za sjedenje za sjedenje. Uz obilnu dubinu sjedala i prekriveni okvir, pozovite sve svoje goste da udobno sjednu u ovaj 12 "sakupljač za leđa i naslon za ruke i ruke savršeni za sredinu stoljeća, moderna seoska kuća ili suvremene dubine i ikonične detalje o tome u vaš dom. Harmonični spoj sredinog vijeka, moderan i savremeni stilovi, ova set utjelovljuje graciozne intriga. i luxe tekstura čine ga zapanjujućim žarišnim tačkima. počiva . Tufted Design - Duboci dubokih umetki posuđuju se na kvadratni tufovan dizajn na darovi. Svaki tufted kvadrat pruža suptilnu pumponu koja otkriva potisnute, nježnu izgradnju - izgrađena za izdržavanje svakodnevne upotrebe, ovaj čvrst, izdržljiv dnevni set za dnevnu sobu sjedi apot i konuće crne drvene noge za zaštitu vaših katova.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

i cage co. kavez za ptice

KM 236.19

Manje ptice možda neće moći izaći iz kaveza, ali mogu dobiti puno vježbanja u kavezu ptica A i Cage Co Let Ovaj prostrani kavez nudi puno prostora za ptice da istegnu krila Napravljen j

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.