• Novo
Privatna rezervatska serija 141 boca komercijalna jedno zona hladnjaka vina

Privatna rezervatska serija 141 boca komercijalna jedno zona hladnjaka vina

Stupnjevi:
KM 19.98

Iznos
Tova je dostupna

Vinotemp-ova privatna rezerva serije 141 boca komercijalna 168 Hladnjak za vino sadrži patentne utečene unutrašnjost natrag u tri različite opcije i etiketiranje regala naprijed. Sa prednjim otvorom koji omogućava ili ugrađene ili besplatne stalne instalacije, ova najnovija komercijalna ponuda od Vinotemp jednostavna je za ugradnju i omogućava dodavanje skladišta vina za restorane, hotele i druge komercijalne lokacije brz i jednostavno. Novi hladnjak sadrži dizajn prigušivanja vibracija da bi se bolje zaštitio svoj sadržaj i dizajniran je za malu potrošnju energije i nisku buku. Njegova patentna unutrašnjost straga ima tri različite opcije - meko bijelo, amber i vinotemp bioblu ™ (što pomaže u smanjenju rasta bakterija i kalupa) - što se može odabrati u bilo kojem trenutku. Podesivi temperaturni raspon omogućava korisnicima da odaberu odgovarajuću, prilagođenu memoriju i temperaturu posluživanja za svjetlosna ili tamna vina. Čvrsta, elegantna regala za regale naljepnice Boce, tako da su naljepnice vina pohranjene prednje strane, dodajući se u vizualnu privlačnost hladnjaka. LED ekrana za temperaturu čini temperature jednostavnim za čitanje i osigurava se da se vino skladišti i poslužuje na odgovarajućoj temperaturi. Lijevo šarke.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

i cage co. kavez za ptice

KM 236.19

Manje ptice možda neće moći izaći iz kaveza, ali mogu dobiti puno vježbanja u kavezu ptica A i Cage Co Let Ovaj prostrani kavez nudi puno prostora za ptice da istegnu krila Napravljen j

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.