• Novo
Flash nameštaj Hudson dnevna soba Loveseat, tamno siva tkanina

Flash nameštaj Hudson dnevna soba Loveseat, tamno siva tkanina

Stupnjevi:
KM 349.96

Iznos
Tova je dostupna

Osvježite izgled svog trenutnog doma ili opremite novo prebivalište sa trendi srednjovjekovnim vijekom modernim estetikom ovog kompaktnog Loveseata idealna za male prostore. Tapacirani u komercijalnom razredu lanene tkanine i hvalići se bez gusta na jastuku sjedala, ova 2-sjedala kauč, sa uključenim jastucima za jake, posuđuju šik, ažurira se na bilo koji prostor. Trajnost je jednako važna koliko i sjajan izgled, a ovaj moderni loviseat ima dosta oboje. Real drvene noge i čvrsti drveni okvir omogućavaju da se ovaj loviet drži do 600 funti. Statička težina Dok velikodušna obloga od pjene uparena sa džepnim izvorima dodaje dodatni potporni osjećaj. Fiksni podne klizice Sprječavaju oštećenja na vašim površinama na tvrdom podovima, a pričvršćeni jastuk sjedala drži vaš prostor uredan, ali stražnjim jastucima mogu se ukloniti za brzu tačku. Sklopite novi set za manje od 10 minuta, bez potrebnih alata, a lako ga držite da izgleda novo čišćenjem vlažnom krpom. Ovaj kauč za 2 osobe stiže u jednu kutiju i parove s drugim komadima u našoj kolekciji dajući vašu sobu sofisticiranom, kohezivnom izgledu. Flash nameštaj Hudson kolekcija Dnevna soba Loveseat, tamno siva tkanina. Moderni kompaktni tapecirani kauč na razvlačenje u sredinu stoljeća. Tamno siva lažna posteljina tapacirana i jastuk od tučenog sjedala. Jastuci za pjenu i džepne opruge za dodatno podržavajuće osjećaj. Pravi drveni okvir i noge drže do 600 funti. Statička težina. Fiksni podni klizi štite tvrde podove površine. Obrišite vlažnom krpom. Brodovi u jednom okviru i ne zahtijeva nikakve alate za brzu i jednostavnu sklopu. Uparite ovu ljubav sa drugim komadima u kolekciji da biste postavili svoj dnevni boravak, spavaću sobu, den ili kućni ured. Mjerenja proizvoda : Ukupna veličina : 62 "Š x 31.5" D x 27.5-33 "H; Veličina sjedala : 54" Š x 19.5-28 "D x 17.5" H; Veličina stražnje : 54 "Š x 12.5-16" H; Veličina ruke : 24 "h od poda; 6,5" H sa sjedala.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

i cage co. kavez za ptice

KM 236.19

Manje ptice možda neće moći izaći iz kaveza, ali mogu dobiti puno vježbanja u kavezu ptica A i Cage Co Let Ovaj prostrani kavez nudi puno prostora za ptice da istegnu krila Napravljen j

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.