• Novo
Vožnja modnom obalom Tapacirana fotelja tkanine u sivoj boji

Vožnja modnom obalom Tapacirana fotelja tkanine u sivoj boji

Stupnjevi:
KM 79.50

Iznos
Tova je dostupna

Prodaja plime elegancije sa obalom. Pruža s izuzetnim gumbom za duboko dugme i finu oblogu, obala dolazi tapacirana u poliesteru s obojenim bazom od drveta od oraha s nožnim nožnim klizama. Čvrsto izrađeno od izuzetne podrške, obala sadrži gustinu pjenu, preklopne poklopce sjedala za lako čišćenje i velikodušni prostor za sjedenje. Kombinacija stila sredinog stoljeća sa afektnoj plemenitosti, obalna fotelja savršena je za moderne i eklektične dnevne sobe, dnevne prostore i recepciju. Tufted Moderna fotelja - uvesti sofisticiranost sa gumbom sa suvremenom modernom foteljem. Obalni izloženi drveni okvir i niski profil, zaobljeni stražnji dizajn savršeni su za povremene sjedenje. Vrhunska konstrukcija - pružanje pouzdane podrške, salona ili zabavljajte goste u udobnosti sa ovom fotelju za dnevnu sobu. Jastuci dolaze s velikodušnim oblogom i zatvaračima za uklanjanje poklopca. Profil upscale - Sadrži prostranu dubinu, obala je zapanjujući dodatak u dnevnoj sobi, porodičnoj sobi, den, potkrovlju ili stanu. Ova savremena moderna stolica idealna je platna za jastuke i bacanja. Mjerenja fotelja - nadopunjuju moderno, savremene, seoske kuće i vikendice sa obalom. Dimenzije proizvoda : 35.5 "L x 33.5" Š x 30.5 "H; debljina jastuka : 6,5" h; Maks. Kapacitet težine : 880 lbs.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Stolica, tamno siva

KM 3.00

Možete uživati ​​u požudi za udobnost i ljubav prema savremenom dizajnu sa ovom stolicom Sa džepom zavojnim jastucima, čvrst drveni okvir i elegantan dizajn, ova stolica je daleko v

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.