• Novo
Ženske lanene pantalone elastične visoke struka široke noge Palazzo Lounge pantalone Casual labave pantalone na plaži sa džepovima

Ženske lanene pantalone elastične visoke struka široke noge Palazzo Lounge pantalone Casual labave pantalone

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Ženske lanene pantalone su dizajnirane sa jednobojnom bojom, elastičnim visokim strukom, visokim visokim rastom, ravnim širokim nogavicama, salonskim pantalonama sa džepovima, palazzo pantalonama visokog struka za žene, platnenim pantalonama na plaži, lepršavim pantalonama udobnim i elegantnim. Materijal : široke lanene pantalone za žene izrađene su od lanene i poliesterske mješavine tkanine, ženske pantalone na plaži lagane i meke, prijatne za kožu, prozračne za nošenje za proljeće i ljeto. Veličina : platnene pantalone visokog struka za S-XXXL. Molimo pogledajte našu tabelu veličina pre nego što naručite široke lanene pantalone za žene, pantalone za plažu za žene,lepršave pantalone za žene, lanene pantalone za žene plus size. Utakmica : ove ravne lanene pantalone sa širokim nogama mogu se dobro uskladiti sa gotovo svim Vašim topovima, prslukom, majicom, bluzom, cami topom, crop topom za casual trendi izgled. Lanene pantalone za žene mogu se nositi sa raznim majicama bikinija kao pantalone za pokrivanje plaže ili kao donji deo pidžame. Prilike : ove udobne lanene pantalone sa širokim nogama za svakodnevni život, jogu, trčanje, planinarenje, aktivnosti na otvorenom, ležernu odjeću, kućnu odjeću, uličnu odjeću, izlaske, odjeću za odmor ili plažu. Široke lanene pantalone za žene odgovaraju svim ležernim prilikama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.