• Novo
Ženske pantalone širokih nogavica visokog struka u obliku lepršavog Palazzo pantalona labavog kroja plisirane ljetne pantalone na plaži s džepovima

Ženske pantalone širokih nogavica visokog struka u obliku lepršavog Palazzo pantalona labavog kroja plisirane

Stupnjevi:
KM 9.60

Iznos
Tova je dostupna

Dobrodošli u Meetotime Store. ✮Nudimo razne popuste i nudimo 30-dnevnu garanciju kvaliteta✮ ✮ Budite sigurni da ćete naručiti ✮ ✮ ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte, Čast nam je da vam služimo✮ neko je pitao P : Da li je Qyualnost odjeće kako je opisano? O : da, ako proizvod koji primite nije opisan, spremni smo da vam damo 100% refundaciju. P : Kako izabrati veličinu? O : draga kraljice, Molimo provjerite našu tabelu veličina, predlažemo da kupite jednu dvije veličine veću. Hvala vam od meke rastezljive brzosušeće tkanine visokog kvaliteta. Pro-skin, elastično izdržljiv, olakšava punjenje i veoma udoban za nošenje. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja i nedoumica. Savršeno za ljeto : ove ženske pantalone su dizajnirane da budu hladne i udobne tokom vrelih ljetnih dana, zahvaljujući svom laganom materijalu i prozračnom dizajnu. Ove casual pantalone su takođe pogodne za proleće, jesen i zimu. Udoban kroj : bilo da tražite trenirke ili kargo pantalone, naše pantalone nude udoban kroj koji je savršen za izležavanje ili aktivnosti na otvorenom. Svestrane pantalone : ove Ležerne pantalone nisu samo za izležavanje po kući - mogu se obući gore ili dole za razne prilike kao što su trčanje, vežbanje, džogiranje, putovanja, ležerno nošenje, što ih čini obaveznim predmetom u bilo kojoj garderobi. Laskava silueta : dizajnirane da zagrle vaše obline na svim pravim mjestima, ove lounge pantalone daju vam povjerenje da se lako uhvatite u koštac sa bilo kojim poslovnim ili društvenim događajem. Topli Savjeti : molimo pročitajte mjerenja proizvoda u opisu proizvoda prije narudžbe. Veličina je mala, molimo odaberite 1-2 veličinu veću od vaše normalne veličine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.