• Novo
Durtebeua lagane labave Casual pantalone sa širokim nogavicama duge pantalone sa džepnim poslovnim Casual pantalonama za žene

Durtebeua lagane labave Casual pantalone sa širokim nogavicama duge pantalone sa džepnim poslovnim Casual

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Durtebeua ženske pantalone sa širokim nogama veće veličine.Dizajn širokih nogavica i skraćena dužina ovih kapri pantalona su super slatki i oh-tako udobni. Naš čisti pamuk jednostavan traper ima mekanu teksturu ukrštanja urađenu u pranjima koja možete nositi bilo koje godišnje doba. Elastični komforni struk ima vezicu za postizanje savršenog pristajanja, a prednji džepovi dodaju detalj koji naši klijenti znaju i vole. Lagani traper kojem se možete obratiti za odličan stil svaki dan. Nalazi se malo iznad strukaregularno : 21" inseam Petite : 19" inseam Pure pamuk, uvezeno perivo u mašini. iznenadite onda da smo jedan od glavnih brendova u industriji odjeće plus-size za nevjerovatno uklapanje i trenutni stil. Naš cilj je da se uvek osećate odlično i izgledate dobro u našoj udobnoj odeći u svim bojama koje volite. Mašinsko Pranje. Materijal : Pamučna posteljina,lagana i meka,prijatna za kožu,prozračna za nošenje za proljeće i ljeto i jesen. Karakteristike : obučeni visoki struk,ravna široka nogavica,labave lounge pantalone sa džepovima,lanene pantalone za plažu za žene pokrivaju,lepršave elegantne pantalone udobne i elegantne. Prilike : pamučne lanene pantalone savršene za svakodnevni život, jogu,džogiranje,planinarenje,noćni izlazak,aktivnosti na otvorenom,casual odjeću,kućnu odjeću,uličnu odjeću,izlaske,odjeću za odmor ili plažu,porodiljstvo. Njega odjeće-ove ženske platnene pantalone za plažu imaju prirodne bore. Operite ručno ili u mašini hladnom vodom, objesite da se osuši, a zatim će naborati nestati. Ne stavljajte u sušilicu ili će se smanjiti.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.