• Novo
Ljetne haljine za žene kombinezoni ženski ženski kombinezoni, kombinezoni za žene ljetni udobni Casual tregeri šorc Print kombinezoni sa džepovima pantalone tamno plava a 3XL

Ljetne haljine za žene kombinezoni ženski ženski kombinezoni, kombinezoni za žene ljetni udobni Casual

Stupnjevi:
KM 18.33

Iznos
Tova je dostupna

Ženski kombinezoni, kombinezoni za žene ljetni udobni Casual Tregender šorc Print kombinezoni sa džepovima pantalonama Karakteristike : ♥Materijal : ovaj kombinezon je izrađen od visokokvalitetne tkanine,lagan i prozračan.♥Dizajn : ovaj kombinezon ima po jedan džep sa svake strane, dovoljan za svakodnevnu upotrebu, a Pomoću njih možete držati telefon, ključeve, kartice itd. Naramenice imaju dvije kopče koje se mogu podesiti.♥Podudaranje : ovaj kombinezon će postati svestran komad u vašem ormaru, možete ga upariti sa sportskim nekim, sandalama, štiklama. Možete i sa bejzbol kapom, šeširom za sunce, kapom za plažu itd.♥Prilika : ovaj kombinezon je pogodan za sve prilike, na primer, zabavu, odmor, posao, sastanak, školu♥ovaj kombinezon možete pokloniti svojoj ženi, prijateljima, drugaricama iz razreda, majci, sestrama, biće veoma srećni da dobiju ovaj kombinezon, naravno, možete i sami dati, svideće vam se! Informacije o proizvodu : sezona : proljeće i ljeto polazak : Ženaočenje : dnevno / ulica Materijal : Poliester,Spandex Pattern tip : Print Style : Casual,Fashion Sleeve dužina : Seeleveless Fit : odgovara ture do veličinebrzina : Standardkako oprati : ručno pranje hladno,okačiti ili osušiti na liniji ono što dobijete : 1 kom ženski kombinezon (donji veš nije uključen) napravljen od visokokvalitetnih materijala koji su udobni za nošenje i laki za njegu. Svestrana haljina koja se može obući gore ili dolje za svaku priliku. Možete lako odgovaraju različite cipele i dodatnu opremu da ispuni sve svoje odgovarajuće načine. Idealan poklon : moderan poklon za najmilije, prijatelje ili majke za rođendane, Valentine, Dan zahvalnosti, godišnjice, majčine dane itd. Prošli smo strogu inspekciju kvaliteta kako bismo osigurali da je svaki komad u skladu sa visokim standardima kvaliteta, tako da možete lako kupiti i nositi. Poklon za Majčin dan;ljetne haljine za žene 2023; ženski kombinezoni.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.