• Novo
Ženske Pantalone Casual Visokog Struka Sa Džepovima Pamučna Posteljina Moda Cvjetna Labava Tanka Fit Udobna Lagana Pantalona

Ženske Pantalone Casual Visokog Struka Sa Džepovima Pamučna Posteljina Moda Cvjetna Labava Tanka Fit Udobna

Stupnjevi:
KM 11.49

Iznos
Tova je dostupna

Ženske Casual tanke visoke elastične pantalone za štampanje struka sportske pamučne i lanene pantalone : izrađene su od visokokvalitetnih materijala sa udobnim tkaninama za vaše svakodnevno nošenje! Čvrst, visok struk,elastičan struk, krila efekat zatvaranja struka čini da vaše tijelo izgleda bolje. Ovaj dizajn pantalone i Krast će vam srce! Lijepa i udobna, ne možete pogriješiti s ovim nevjerovatnim simpatičnim pantalonama! Pantalone su savršene za odmor na moru itd. Sezona : ljeto, proljeće,jesen Spol : Žene prilika : ležerno,Teretnomaterijal : poliester spandex Pattern tip : Solid Style : Casual,Sexy Length : Regular Fit : odgovara ture do veličinebrzina : Standardkako prati : ručno pranje hladno, objesite ili Line Sušnošta dobijate : 1xženske pantalone elastično zatvaranje struka, dva džepa sa strane radi praktičnosti. udobne i prozračne za nošenje, meke i lagane pantalone za nošenje tokom vrelih ljetnih dana. Udobne, praktične i slatke pantalone sa dugim tačkama, dnevne ženske casual pantalone širokih nogavica postaće neizostavan predmet u vašoj garderobi. labav kroj, odličan za podudaranje s majicama, bluzama, majicama, košuljama i ravnim za udoban ljetni izgled. savršeno za ležerno svakodnevno nošenje, sport, jogu, odmor, plažu, ples, školu, džoger, trening, odlično za prolećne, letnje i jesenske dane, takođe pogodno za nošenje u hladnoj sezoni. Imajte na umu veličinu : koristimo Azijske standardne veličine. Molimo provjerite tabelu veličina da odaberete odgovarajuću veličinu prije kupovine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.