• Novo
Opremljeno My Place Cheetah Real Područje tepih za dnevni boravak, trpezariju, kuhinju, spavaću sobu, izrađenu u Indiji - 7 '

Opremljeno My Place Cheetah Real Područje tepih za dnevni boravak, trpezariju, kuhinju, spavaću sobu,

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Opremljivo Moje mjesto donosi vam elegantan unutarnji prostirki za unutarnju površinu koja uzdiže izgled i osjećaj vašeg postojećih unutarnjih postavki u zatvorenom dijelu. Elegantni i šik, ovaj tepih za područje stvara žarišnu tačku u većini živih prostora poput vrta, dnevnog boravka, spavaće sobe, blagovaonice, hodnika, kuhinje, proučajnog prostora i ulaska i više. Savremeni uzorak ispisa životinja pohvala precizno izradi koja se ističe, čineći isticanje u bilo kojem okruženju u zatvorenom prostoru. Izrađen je s najlonskim najlonskim materijalom vrhunskog kvaliteta izdržljiv da izdrži habanje i suze. Istaka za održavanje prostirke je opstruktivna za bojenje i blijedi, čineći ga savršenim odabirom za područja s teškim stopalima. Vakuum ga očistite jednom u neko vrijeme za svježe prostirku. Ova savremena prostirki čini da se vaše postojeće postavke dekora ističu. Akcentni prostirki : Poboljšajte estetiku postojećih postavki u zatvorenom dekoru ovom precizno izrađenim prostirkom područja. Donosi karizmatični šarm i prirodna privlačnost u većini živih prostora poput vrta, dnevnog boravka, spavaće sobe, blagovaonice, hodnika, kuhinje, proučajnog prostora i ulaska . Kvalitetna tkanina : u Indiji se nalazi u Indiji sa visokim Kvalitetni najlonski materijal koji obećava da će se suprotstaviti testu vremena. Visinska rub s niskim slojem pruža glatku površinu i sprečava bojenje za trajne performanse . Izuzetan dizajn : elementarni i šik, ovaj zatvoreni akcentni tepih savršen je za većinu entuzijasta. Pohvaljuje suvremenom stilu s detaljnim životinjskim otiskom koji stvara Grandeur u bilo kojem životnom prostoru . Nisko održavanje : suvremeni prostirki je kombinacija zvjezdane estetike i jednostavno održavanje. Zahtijeva minimalnu njegu i može se očistiti za svjež izgled. Tepih je bojenje i blijedeći opstruktivni koji ga čini pogodnim dodavanjem područjima sa teškim stopama. Specifikacije proizvoda : Propiši životinjskim printnim podnim prostirkom dostupno je u Cheetah Real Shade za dodavanje šiknog svjetla u većinu unutarnjih tema. To je 7 ft. Okrugli tepih ima visinu hrpe od 8 mm, 6 do 9 'okruglog / kvadrat.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.