• Novo
Coustan Marseille St. Marcel unutarnji vanjski prostirki, 8'6 13 ', plava

Coustan Marseille St. Marcel unutarnji vanjski prostirki, 8'6 13 ', plava

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Izrazito dizajniran za dnevni boravak na otvorenom, kolekcija Marseille stilizirana je da nadopunjuje najfiniju namještaj na otvorenom na današnjem tržištu. Izrađen od najboljih 100% vlakana - poboljšanih sudnika, otporna na vanjsku / zatvorenu površinu, izdržljiva / zatvorena zbirka tepiha ima izdržljiva, strukturirana gradnja flatwoven koja omogućava da bude savršeni temeljni komad za današnjeg najtežih zavoda, te onih vanjskih životnih okruženja koje dizajnirani su za zabavu. Pažljivo obojen u modno orijentiranu paletu koja sadrži niz strastvenih tonova, Marseille je predstavljen u nizu na modernim cvjetnim izborima dizajna, sa svakim dizajnom razvijenim za njegovu sposobnost nadopunjavanja najnovijih modnih komada namještaja na vanjskom namještaju. Hosting širok spektar dizajnerskog izbora, ove izdržljive prostirke na otvorenom / unutarnjim površinama nisu samo plijesni i otporni na plijesni, oni su stabilizirani u UV, tako da neće pokazati znakove blijede ili pogoršanja, čak i nakon mjeseca izlaganja na otvorenom. Nudi savršen vanjski podni obložni rešenje za dom, Marseille Collection uzima na otvorenom / zatvorenim prostorima na novom nivou sofisticiranosti koji bez napora stapa sa bilo kojim stilom domaćeg dijela namještaja. Coristan Marseille St. Marcel u zatvorenom / vanjskom području u plavoj boji : Pogodno za vanjsku / unutarnju upotrebu. UV stabiliziran; Voda, kalup / plijesan otporan. Mašina napravljena. Otporan na vremenske prilike. Izgradnja ratnog nadzora; Nema visine hrpe.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nuloom Quincy prostirki

KM 35.32

Na Nuloom, vjerujemo da podne obloge i umjetnost ne bi trebali međusobno isključiti Osnovana sa željom da prekine pravila onoga što se očekuje od područja područja, Nuloom je stvoren

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.