• Novo
Silikonska podloga za kuhinjsku rolu za torte Neljepljiva silikonska prostirka za pečenje za višekratnu upotrebu prostirka za pečenje kolača

Silikonska podloga za kuhinjsku rolu za torte Neljepljiva silikonska prostirka za pečenje za višekratnu

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Opis. Neprianjajući i otporan na toplotu, izdržljiv i praktičan, prenosiv i zgodan za upotrebu, ova prostirka za pečenje je usvojena vrhunskog silikonskog materijala koji je izdržljiv i praktična upotreba. Široko se koristi za pravljenje kolačića, keksa, pizze, pečenog mesa itd. A ovaj silikonski jastučić je pogodan za upotrebu kod kuće ili hotela. Karakteristike. - Boja : Slučajan Boja. - Materijal : Silikon. - Veličina : 25.00 X18.00 X0.30cm/9.82 X7.07 X0 .12in. - Višenamjenski, može se koristiti kao kuhinjska podloga, takođe se može koristiti kao pečenje prostirki za ruke. -Materijal otporan na neprianjanje i habanje, temperatura otporna na toplotu, veoma je zgodan za upotrebu. - Jednostavno operite rukama ili bacite vrelu prostirku u mašinu za pranje sudova ako se zaprlja. - Silikonska prostirka za pečenje koja se ne lijepi lako se čisti, koja je za višekratnu upotrebu i izdržljiva. - Efikasna toplotna izolacija, proizvoljno savijanje, uštedite prostor, dobra silikonska prostirka za pečenje Švajcarske rolnice, torte ili drugog deserta. Višenamjenski, može se koristiti kao kuhinjska podloga za radnu površinu, također se može koristiti kao pečenje prostirki za ruke. Materijal otporan na neprianjanje i habanje, temperatura otporna na toplotu, veoma je zgodan za upotrebu. Jednostavno operite rukama ili bacite vruću prostirku u mašinu za pranje sudova ako se zaprlja. Silikonska prostirka za pečenje koja se ne lijepi lako se čisti, koja je za višekratnu upotrebu i izdržljiva. Efikasna toplotna izolacija, proizvoljno savijanje, uštedite prostor, dobra silikonska prostirka za pečenje Švajcarske rolnice, torte ili drugog deserta.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.