• Novo
Hljeb s niskim Ugljikovima, Josephov Pita, Lavash i mini pita paket

Hljeb s niskim Ugljikovima, Josephov Pita, Lavash i mini pita paket

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Osnovan od strane Josepha Boghosa, Josephova Pekara započela je proizvodnju Pita hljeba u maloj lokalnoj pekari u Lowellu, Massachusetts, 1972.godine. Vođen rastućom potražnjom za Svježom, ukusnom Pitom i posvećenošću kvaliteti i usluzi, Josephov je izgradio temelj za nastavak rasta. Nakon što je razvila lojalnu bazu klijenata širom Nove Engleske, pekara je shvatila svoju priliku da se proširi na druga geografska tržišta. Svi naši proizvodi su certificirani košer pareve i / ili košer mljekara, i već više od 35 godina. Joseph's je Certificirana organska pekara i proizvodi kvalitetne organske hljebove više od 5 godina. Naše proizvode preporučuju ugledni nutricionisti i nacionalni programi kao što su Weight Watchers, kao i blogeri o hrani širom zemlje! Dolazi sa jednim od : pakovanje pita hleba od 6 tačaka, pakovanje od 4 hleba od lavaša, pakovanje od 8 tačaka mini pita. Smanjene Masti, Visoki Proteini. Odličan izvor Omega-3. Može Pomoći U Zaštiti Vašeg Srca Dok Gubite Težinu, Bez Trans Masti, Smanjenih Ugljenih Hidrata. Ohladite ili zamrznite po prijemu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Rachael Ray Yum-o

KM 2.00

Umutite ukusne jutarnje muffine za doručak, a zatim začinjene lazanje ili mesnu štrucu za večeru i tortu od limunovih funti za desert sa ovim svestranim tiganjem i setom za pečenje od R

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.