• Novo
Tave za veknu od aluminijumske folije sa poklopcima, srednje,, brojanje

Tave za veknu od aluminijumske folije sa poklopcima, srednje,, brojanje

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Pojednostavite pripremu i čišćenje tepsijama za veknu od Ez folije. Ove aluminijumske posude za hleb pružaju zgodan način za kuvanje i posluživanje vašeg omiljenog hleba i kolača. Ove tave za jednokratnu upotrebu napravljene su sa pouzdanom snagom i izdržljivošću, tako da možete s povjerenjem kuhati i putovati na piknike, praznične zabave, roštilj ili druge događaje. Ili koristite ove aluminijumske posude za hljeb umjesto keramičkog posuđa kada dajete svježe napravljenu robu drugima. Osim toga, čišćenje je jednostavno s ovim tepsijama za veknu od folije za jednokratnu upotrebu, tako da možete provoditi manje vremena sa posuđem, a više vremena sa prijateljima i porodicom. Sve posude za vekne od Ez folije dolaze sa 100% garancijom zadovoljstva. Posude za veknu od folije za jednokratnu upotrebu-sadrži pet aluminijumskih posuda za veknu, dimenzija 8 x 4 inča jake i pouzdane—napravljene sa čvrstoćom kojoj možete verovati, ove izdržljive male aluminijumske posude čine pečenje omiljenim poslasticama bez brige lako čišćenje-naše posude za veknu za jednokratnu upotrebu omogućavaju vam da provedete manje vremena u čišćenju i više vremena sa svojim prijateljima i porodicom Pojednostavite pečenje—napravite svoju omiljenu mesnu štrucu, hljeb, obućar i druge ukusne recepte bez gužve i frustracije u ovim aluminijskim posudama za kruh pećnica sigurna i reciklirana—pecite svoje omiljene recepte bez brige u ovim tepsijama za recikliranje, pećnica sigurna do 450 F.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Rachael Ray Yum-o

KM 2.00

Umutite ukusne jutarnje muffine za doručak, a zatim začinjene lazanje ili mesnu štrucu za večeru i tortu od limunovih funti za desert sa ovim svestranim tiganjem i setom za pečenje od R

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.