• Novo
10FT USB-C kabel W CASE Clip za Samsung Galaxy A 5G, 5g telefona - TIP-C PAZAČNA ŽIVOTNA ŽIVOTNA ŽIVOTNA, KOŽNE HOLSTER POKLOETNE LOOP

10FT USB-C kabel W CASE Clip za Samsung Galaxy A 5G, 5g telefona - TIP-C PAZAČNA ŽIVOTNA ŽIVOTNA ŽIVOTNA,

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

10ft USB-C kabel W CASE Clip za Samsung Galaxy A53 5 G, A33 5g telefoni - kabel za punjač Type-C, kožne posude za kožne futrole 421 E5 BG-awleather futrola : premium horizontalna kožna futrola. Visokokvalitetna konstrukcija s crnim bojama ubojstvu i zapečaćenim šavovima za izdržljivost i klasični dobri izgled. Unutrašnjost je obložena crnom mekom neoprenskom tkaninom koja štiti vaš telefon od manjih udaraca i udara. Otvori na leđima za telefone sa stražnjim zvučnicima. Magnetni zatvarač za zatvaranje sigurno čuva vaš telefon u kablu .Broid : Ovaj kabl je jednostavan za nošenje, savršeno za putovanje tamo gdje biste ikada trebali biti potreban dodatni kabl za sinkroniziranje ili punjenje mobitela ili tableta pomoću USB konektora tipa. Pleteni kablovi visokih performansi koriste samo najkvalitetnije komponente. Ispunjava najnovije specifikacije za potpunu performanse i kompatibilnost, kablovi su trostruki zaštićeni za vrhunsko odbacivanje radio frekvencije i elektromagnetske buke i smetnje. Aluminijski pozlaćeni kontakti sprečavaju koroziju; Pružajući dug život i osiguravanje maksimalnog integriteta signala. 2 komada pribora za pribor sa 1) crna PU kožna bočna poklopac bočnih poklopca2) trajna pletenica 10 FT dugačka tip-c USB žica za sinkronizaciju žice. Otvor za prste u dnu kućišta za jednostavno uklanjanje. Snizanje remena i petlja za remenje za jednostavno nošenje. Priključeni klip remena sa 2 sigurne petlje remena. Lako se otvori / zatvori sa magnetskom okrećem. Unutrašnjost se sastoji od meke obloge za zaštitu telefona od ogrebotina ili bilo koje moguće štete. Visokokvalitetni materijal od kože : štiti vaš vrijedan telefon . MAGNETIČKI PUNJENJE MOTOR : Sigurno i sigurno. Materijal : PU (sintetska) koža. Kod veličine : HL-R3-LCAS-59. 6ft pletenica USB tip-c kabel. Naplata i sinhronizacija velikom brzinom : premium bakrene žice promoviraju snagu signala kako bi se osigurala brzi naboj i brzina podataka. Novi tip Type-C. Možete ga koristiti za punjenje telefona ili ga povežite sa računarom za sinkronizaciju. TIP-C priključak. Konektori od aluminijuma legure. Podržava punjenje velike brzine za bilo koji USB-C telefon, tablet. Ukupna dužina je otprilike 10 stopa (otprilike 3 metra). Podržava brzo punjenje kada se koristi sa visokim adapterom za amperažu . dolazi u skupno pakovanju (ne-maloprodajno pakovanje).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.