• Novo
Pletene Kratke Hlače Bez Granica, 2-Pakovanje

Pletene Kratke Hlače Bez Granica, 2-Pakovanje

Stupnjevi:
KM 9.55

Iznos
Tova je dostupna

Udvostruči udobnost, udvostruči lakoću. Pronađite svoj novi omiljeni šorc sa ovom 2-paket Pull-On pletene šorc bez granica. Izrađene su od najmekše Francuske frotirne tkanine za cjelodnevni komfor, sa elastičnim strukom i opuštenim krojem za neograničeno kretanje. U raznim printovima i bojama sigurno želite više od samo dvije. Isključivo na . Materijal : 60% Pamuk / 40% Poliester. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model je 5 ' 10 " i nosi veličinu M. 2-pakovanje uključuje : dva para šortsa. Fit : Opušteno. Visoki uspon. Zatvaranje : Pull-on stil. Džepovi : Nema. Karakteristike : Super meka Francuska frotirna tkanina. Pletene kratke hlače na Izvlačenje 2 pakovanja za juniore bez granica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

No Boilersuit Šorc

KM 3.00

Stil za tren! Odmah upotpunite svoj izgled u Kotluodijelo bez granica Predodređen za podizanje iznova i iznova, ovaj Jednodijelni ima opušteno uklapanje sa korisnim dizajnom koji jednostav

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.