• Novo
No Boundaries ' Elastic Back Denim Shorts

No Boundaries ' Elastic Back Denim Shorts

Stupnjevi:
KM 12.25

Iznos
Tova je dostupna

Upotpunite svoj omiljeni izgled bez granica elastični traper šorc. Unutrašnji šav od 2,5 inča, pohabani rub i uništeni detalji čine ovaj traper kratkim idealnim za ljeto. Ovaj stilski traper kratak može se lako uskladiti sa vašim omiljenim topom, košuljom ili bluzom. Super udoban za nošenje. Sadrži izložene džepne torbe i ravni prednji poluelastični stražnji pojas. Isključivo na . Materijal : 100% Pamuk. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model je 5 ' 10 " i nosi veličinu S. Fit : opušteno. Rise 2.5". Zatvaranje : dugme ispred sa zip fly. Džepovi : stil sa 4 džepa. Karakteristike : umjereno uništavanje; elastični struk pozadi za udobnost; pohabani hem; izložena džepna podstava. Dekonstruirane farmerke za žene bez granica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

No Boilersuit Šorc

KM 3.00

Stil za tren! Odmah upotpunite svoj izgled u Kotluodijelo bez granica Predodređen za podizanje iznova i iznova, ovaj Jednodijelni ima opušteno uklapanje sa korisnim dizajnom koji jednostav

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.