• Novo
SerenaLife Slip201rg - iPhone Plus 6s plus 2-in-selfie lagana LED osvetljena i soka - Serenelife liteme, ruže zlato

SerenaLife Slip201rg - iPhone Plus 6s plus 2-in-selfie lagana LED osvetljena i soka - Serenelife liteme,

Stupnjevi:
KM 9.94

Iznos
Tova je dostupna

Snimite savršene slike sa LITE-ME Selfie i Phonea kućicom! Vaš i Phone lako klizi unutra i sadrži super svijetle LED svjetla duž okvira - da se lako možete uključiti ili isključiti pritiskom na tipku. Ova multifunkcionalna zaštitna futrola sadrži i energetsku banku sa ugrađenom baterijom, tako da ga možete koristiti kao sigurnosnu kopiju R kada je vaš život baterije nizak. Jednostavna operacija jednim gumbom omogućuje vam dodavanje cool treptaj / strijel svjetlosti oko vašeg telefona - i to je također podesiva svjetlina! Pametni slučaj radi sa i Phone 6 Plus i uključuje USB kabl za punjenje. Dodajte neke jake svjetla i svijetli osmijeh, sa laganim futrolom Lite-Me Selfie i Phone! Teška multifunkcionalna futrola - savršena "bez šibina" za i Phone 6 Plus i i Phone 6s Plus. Veoma svijetlo - 40 ugrađeno u LED svjetla učini da se vaši selfiji prikazuju i osvjetljavanjem vaših najboljih funkcija. Izgrađena u 1750. mah bateriju produžuje i Phone baterije do 8 sati. Nema kompromisa za funkcionalnost i Phone-a - jednostavan pristup gromobrani i priključnici za slušalice - USB port - uključuje kabl za punjenje. Jednostavno kontrolni prekidači dugmeta na i isključuju LED svjetla - podesiva postavka svjetline - treperi / Strogiranje svjetlosnih efekata.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Galaxy S Slim oklop

KM 19.98

Spigen Galaxy S6 Slim oklop Spigen Galaxy S6 Slim Amor Smartphone Shimmery White Polikarbonat Čuvari čuvari i telo vašeg uređaja i funkcije netaknute Lijepa svjetlucava bijela boja o

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.