• Novo
Samimore za Samsung Galaxy A 5G 6.6 Kućica sa bežičnim punjenjem, transpsartnet otporni na TPU pokrivač super-tankog lagana bežična punjenje protiv ogrebotine protiv padajućeg školjka, bijela

Samimore za Samsung Galaxy A 5G 6.6 Kućica sa bežičnim punjenjem, transpsartnet otporni na TPU pokrivač

Stupnjevi:
KM 6.45

Iznos
Tova je dostupna

Kompatibilan sa : . Za Samsung Galaxy A14 5 G 6,6 inčni 2023 izdanje. 【Elastični otporan na udarce : 】. Strane su izrađene od oblikovanog TPU-a, a vaš je telefon zaštićen od kapi i naleta. Prednja pojavica ivica također pomaže u zaštiti ekrana telefona . 【Slim i lagana : 】. Drži slučaj tanak i lagan dok nude bolji hvat od golog telefona. I ultra tanak i lagan dizajn sa udobnim ručnim zahvat za vašu seriju telefona, nije tako glomazan u vašoj ruci, a lako se ubacite / izlazi iz džepa . 【zaštita objektiva i zaslona : 】. Mekani povišeni ekran za zaštitu ekrana i sočiva zajedno s klizavim jastučićima otpornim na ogrebotine i ukrašene dizajnirane uglove za zaštitu od padova i naleta . 【Rad sa bežičnim punjenjem : 】. Naš jasan slučaj podržava i Apple bežični punjač za punjenje i bežičnu bateriju za punjenje. Kad se to puni vrijeme, samo snimite svoj i Phone na punjaču ili bateriji ili ga postavite na svoj Qi certificirani bežični punjač bez uklanjanja kućišta. Sa ugrađenim magnetima koji savršeno poražavaju sa vašim uređajem, kućište nudi čarobni prilog i odvojite iskustvo. Pored toga, bežično punjenje brže i lakše nego ikad prije. Snažna apsorpcija i čvrsto pričvrstite . 【Snažna otpornost na pad : 】. Uglovi zraka koji apsorbiraju udar, podizane ekrane i ivice kamere, te tvrd naporan zadatak pružaju zaštitu od dvostrukih razreda za testiranje koje osigurava vaš telefon koji osigurava vaš telefon siguran od kapi i preciznih . 【precizno fit : 】. Rupe funkcija su ukupne otvaranje, čine da u potpunosti uživate u svim funkcijama na vašem telefonu, s ovim proizvodom, možete povoljno raditi na svim gumbima vašeg telefona . 【ne-žuti materijal : 】. HD dizajn omogućava ovaj jasan slučaj da prikari originalni izgled vašeg telefona bez rezervacije i izbjegava neugodne "mjehuriće ili mrlje ". Njemački Bayer PC materijal nikada neće postati žuti. Čak i za pola godine vaš slučaj izgleda isto kao i novi .. Ako niste zadovoljni svojim proizvodima ili imate problema tokom upotrebe, slobodno nas kontaktirajte, dat ćemo vam zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata! Hvala. Paket uključen. 1 x Slučaj za Samsung Galaxy A14 5 G 6,6 inča 2023. ✭ Lagano podignuti objektiv, dizajniran da zaštiti svaki objektiv vašeg mobilnog telefona, ali ne utiče na njenu ljepotu . ✭ Jednostavan pristup svim portovima, kontrolama i tipkama bez uklanjanja i uklanjanja i uklanjanja . ✭ sa izgrađenim - u metalnim trakama, vaš magnetski slučaj za Samsung Galaxy A14 5 G pričvršćuje se na bežični doživljaj punjenja . ✭ Slim Fit Dizajn čuva aplikaciju i uklanjanje bez napora. Ispunite i jednostavan pristup svim gumbima, kontrolama i portovima bez uklanjanja Slučaj . ✭ Otporan na udarce TPU-a odgovara samo Samsung Galaxy A14 5 G 6.6 "2023 izdanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.