• Novo
Zatamnjenje sobe Blackout Grommet zavjese Termoizolovane čvrste zavjese Panel, prozorske zavjese za dnevni boravak, spavaću sobu i prozor { Wine }

Zatamnjenje sobe Blackout Grommet zavjese Termoizolovane čvrste zavjese Panel, prozorske zavjese za dnevni

Stupnjevi:
KM 17.09

Iznos
Tova je dostupna

Ove Grommet zavjese donose bogat i luksuzan izgled i ultra-meki osjećaj u vaš prozor i sobu. Savršena opcija draperije za sve koji žele blokirati dnevno svjetlo, odrijemati ili zadržati odsjaj od sunca sa televizora. Paket uključuje : Set od 2 ploče. Svaki panel mjeri : 52"Š x 108"L Set mjere : 104"Š x 108" L. svaki panel ima 8 premium srebrnih ušica (1,6-inčni Unutrašnji prečnik) stvara ležernu eleganciju za vašu kuću, što čini zavjese lakim za postavljanje i klizanje. Konstrukcija ušica : svaka ploča za zavjese ima 8 srebrnih metalnih ušica na vrhu. Svaki unutrašnji prečnik otvora je 1,6 inča, uporediv sa većinom šipki. Lako se objesi i lagano klizi. Prirodno zatamnjenje : Super teške i meke ploče za zavjese za zamračivanje vrlo su luksuzne. Pored toga, 85% -99% blokiranje svetlosti, toplotno izolovano, zvučno izolovano, otporno na bledenje, energetski efikasno. Konac podrezan i bez bora, obje strane su iste boje. Oprali zavjese na nježnom ciklusu, glačajte na niskoj temperaturi ako je potrebno, winkles će nestati nakon vješanja nekoliko dana. Multifunkcionalnost : cotton park curtain može filtrirati sunčevu svjetlost i uravnotežiti nivo svjetlosti između unutrašnjeg i vanjskog. Omogućava vam da uživate u prelepom pejzažu izvan prozora i učinite svoju sobu sa maglovitim osećajem spoljašnjeg vida.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.