• Novo
Harley Fau posteljina teksturirana polu Sheer privatnost filtriranje sunca prozirni prozor Grommet kratki debeli zavjese draperije ploče-Set od 2

Harley Fau posteljina teksturirana polu Sheer privatnost filtriranje sunca prozirni prozor Grommet kratki

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Predstavljamo THD Harley kolekciju umjetnih posteljina, spoj stila i privatnosti za vaš dom. Naša zavesa je napravljena od veštačke lanene tkanine srednje težine koja ne samo da difuzuje svetlost, već i dodaje suptilnu dvobojnu teksturu i prozračan osećaj vašoj sobi. Za razliku od drugih zavesa koje zahtevaju hemijsko čišćenje, naše zavese se peru u mašini, obezbeđujući lako održavanje i dugovečnost. Bilo da odlučite da ga koristite sami ili da ga obložite postojećim zavesama, naše zavese od veštačkog platna će podići izgled i osećaj vašeg doma. Svaki paket sadrži dvije (2) ploče. Svaki panel ima širinu 54. Perite U Mašini Na Hladno, Nisko Sušite U Mašini. Ukupna pokrivenost prozora širine 108 inča.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.