• Novo
Bakeware Set - Neprianjajući lim za kolačiće, torta, pečenje, vekne, Kolačići i posude za torte sa silikonskim ručkama kuhinjsko posuđe od Classic Cuisine

Bakeware Set - Neprianjajući lim za kolačiće, torta, pečenje, vekne, Kolačići i posude za torte sa silikonskim

Stupnjevi:
KM 14.99

Iznos
Tova je dostupna

6-dijelni Bakeware Set Classic Cuisine je kuhinjska potreba za svakog domaćeg kuvara! Sa listom kolačića, pečenjem/velikom posudom za torte, plehom za vekne, tepsijom za kolače i 2 kalupa za torte, imaćete pravu tepsiju za svaki recept. Silikonske ručke obezbeđuju sigurno i sigurno prianjanje pri izvlačenju vrućih tiganja iz rerne, dok površina koja se ne lepi osigurava da se nijedna od vaših ukusnih poslastica ili večera neće zalepiti za tiganj. Ove Dobro izrađene i izdržljive posude za pečenje takođe imaju presavijene ivice koje pomažu u sprečavanju savijanja. Ovaj visokokvalitetni set neophodan je za vaš dom, a bit će i fantastičan i promišljen poklon za rođendane, praznike, domaćinstvo, vjenčanja, mature ili bilo koju priliku! Svestrani SET od 6 komada-sa limom za kolačiće, pečenjem/velikim plehom za torte, plehom za veknu, tiganjem za kolače i 2 kalupa za torte, imaćete pravu tepsiju za svaki recept; savršeno za pečenje kolača, kolačića, slatkih hlebova, pečenja, povrća, kolačića i još mnogo toga!. Praktični dizajn-dok neljepljivi premaz sa unutrašnje i vanjske strane tave osigurava da se nijedna od vaših ukusnih poslastica ili večera neće zalijepiti za nju. Izdržljive i jednostavne za čuvanje - dizajnirane da izdrže godine upotrebe, ove Dobro izrađene i izdržljive posude za pečenje imaju presavijene ivice koje pomažu u sprečavanju savijanja. Promišljen poklon-ovaj visokokvalitetni set posuđa neophodan je za vašu domaću kuhinju. Detalji o proizvodu-materijali : neljepljivi Ugljični čelik, silikonske ručke. Dimenzije : 2 Posude Za Torte-11. 25 " x 9. 63"; Cupcake-16. 5 "x 10,25"; hljeb-12" x 6"; pečenje/torta-17. 75 " x 11. 5"; Lim Za Kolačiće-15. 75 "x 10". Pećnica sigurna do 425 F.za čišćenje, ručno pranje i sušenje peškirom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.