• Novo
Aueoeo Flowy Haljine za žene, ženske elegantne djeveruše haljine V izrez ruckel Split maxi svečana haljina za vjenčanje gost koktel party seksi čipka čvrsta haljina

Aueoeo Flowy Haljine za žene, ženske elegantne djeveruše haljine V izrez ruckel Split maxi svečana haljina

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljivo bile za vaš svakodnevni nošenje. Istilansko i modni dizajn čine vas privlačnijim, ovom tiskanom haljinom je prekrasna! Kako je udoban! Ne propustite da se moramo imati haljina. Svakodnevno, ležerno, baveturno, ja sam siguran da će vam se svideti! Veoma je moda i čine te tako lepotu. Party, svakodnevno, carselyle : casualterstyle : casualterstyle : casualsit : Odgovara Ture do Sizethyness : Standardhow za pranje : Ručno pranje hladno, vise ili linijsko suhate : 1pc Ženska haljina ✿ Materijal : Poliester + spandex, elastična, komforana, prozračna, dobra za kožu. Vidjeti. Seksi izgled, neka budete elegantne i pohvale cijelo vrijeme. ✿ Pogodno : Pogodno za klub, noćni klub, zabavu, noćni izlaz, klupu, koktel, casual, večernje, posebnu priliku, svakodnevno habanje i druge aktivnosti koje će u potpunosti pokazati vaš savršen oblik. ✿ Možete upariti sa jakne, kaputom, kardiganima, visokim potpeticama, sandalama, tenisinama i itd., Da biste stvorili razne stilove, čini vas više modnijim, lijepim i seksi. ✿ Ovo je vrlo laskava, meka i udobna haljina. Dužina dolazi udesno iznad koljena. Mašinsko pranje ili pranje ruku u hladnoj vodi. Ne izbjeljivati ​​i osušiti se.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.