• Novo
Toddler Baby Girls Ljeto Princess Haljina Moda Šarene mrežne ukrasne prsluke Djevojke divne poklone pončo haljina za rođendanske haljine duge haljine

Toddler Baby Girls Ljeto Princess Haljina Moda Šarene mrežne ukrasne prsluke Djevojke divne poklone pončo

Stupnjevi:
KM 9.49

Iznos
Tova je dostupna

Devojčice Neto pređe Vezenje Rhinestone Bowknot Sequin Birtrend Party haljine duge haljine : Meki materijal : haljina : haljina su izrađena od vrhunskog poliestera i tulle-a za šivanje čini prekrasnu, super neto predivu, super prozračnost i laganu elastičnost , Čini vaše djevojke super udobne i prilagođene kože. Haljina za djecu je sigurna da vaše djevojke daju dan sjajnim i zapanjujućim. Dizajn proizvoda : Vez cvjetni dizajn, pređa od čipke, skriveni patentni zatvarač, udobna, mekana i hladna tkanina je vrlo odijelo za djecu, ruffles prekrasne haljine za djevojčice za dijete princeze. Samo tilsko dno, meko i elegantno, definitivno je postalo omiljeno od njezinih prilika : Haljine za djevojčice za bebe su odlične za različite posebne prigode, savršene za svadbenu zabavu, zabavu, zabavu, za odmor, zakuška, uskrs, božićni dan, Krštenje, formalni događaj, rođendanska zabava. Natjerat će vašu djevojku prekrasna više od ostalih djece, a moći će se pohvaliti i diviti se na vjenčaniku, etc.great poklon : pošalji svoju djecu ovog rođendanskog haljina kao rođendan. Slatka haljina vrlo su popularna sa djetimičnim savjetima - Dulle dvostruke djevojke za djecu, duže vrijeme se stisne u vreći za pakovanje, lako se nabori. Mole gvožđe prije nošenja, tako da se haljina može savršeno prikazati, vaša beba može ga više nositi. Modni dizajn, 100% novi, visoki kvalitet! Sezona : Četiri sezonamaterijal : poliester 90%, Spandex TIP : Dugačka boja : Ručno pranje, ne izbjeljivanje, ne suha u hladu, nemojte se sušiti u hladu, nemojte irotiva : Stečajni i modni dizajn čine vašu bebu privlačnijom za casual, svakodnevno, zabava ili fotografija, takođe sjajna ideja za bebinu emisiju GOFTIT-u izrađena je od visokokvalitetnih materijala, bezvrijednih ruku, ne nanosi neku bebinu kožu da ne budem neznatno 1- Razlika od 3cm Zbog ručnog mjerenja i malo varijacije boja za različite ekranu, hvala na razumijevanju! 1 inča = 2,54 CMattument PLZ : Molimo pogledajte našu veličinu prije kupnje, zahvaljujući. Paket uključuje : 1pc haljina : 1pc haljina + 1pc Traka za glavu Lijep i šarmantan dizajn, jednostavan za preuzimanje i isključivanje, podudarajte se dobro s drugim odjećima ili obućom, učinite svoju princezu ili princu slatkiju i predivnijom. Materijal visokog kvaliteta. Materijali ima mekani osjećaj ruku, nema štete koži vaše bebe. Savršeno za bebu u svakodnevnoj habanju i pogodno za fotografiranje, ležerno, svakodnevno, vanjsko, vrlo udobno i meko. Mašinsko pranje hladno ili ručno pranje. Operite ciklus i osušite se. Pročitajte detaljne veličine mjerenja u opisu proizvoda prije kupovine i provjerite veličinu koju odaberete odgovara kako se očekuje! Koristite sličnu odjeću za usporedbu s veličinom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.