• Novo
BallsFHK haljine na plaži za žene trendi ljetne cvjetne špagete trake hladne ramene kratke rukave Mini Casual haljine za žene

BallsFHK haljine na plaži za žene trendi ljetne cvjetne špagete trake hladne ramene kratke rukave Mini

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Haljine za plažu za žene trendi ljetne cvjetne špagete trake hladni rameni kratki rukavi Mini Casual Dress Features : ♥materijal : ova haljina je izrađena od visokokvalitetne tkanine, meka i prijatna za kožu, udobna i prozračna, srednje je elastičnost tako da možete nositi udobnije krojenje.♥Dizajn : ovi cvjetni mini sarafani imaju podesive naramenice za špagete, što pomaže da se osigura bolje prianjanje i prekrivanje.Peek-A-boo ramena i elastični rukavi sa volanima dodaju mnogo zabave i šarma, izgledaju laskavo na tijelu.♥Utakmica : huskary ljetne mini haljine svestrana je ženska haljina u vašoj wardrobe.It izgleda sjajno sa visokom potpeticom/šeširom / sunčanim naočarima i dugom ogrlicom,nudi modni izgled za vas.dobićete mnogo komplimenata.♥Prilika : ova haljina je pogodna za sve prilike, na primer, zabava, odmor, posao, Datum, škola♥ova haljina se može pokloniti vašoj ženi, prijateljima, kolegama iz razreda, majci, sestrama, biće veoma srećni da dobiju ovu haljinu, naravno, možete i sami da poklonite, svideće vam se!PS : ova haljina se može prati ručno, prati u mašini i hemijsko čistiti. Molimo objesite suho na vješalicu. Predlažemo da upotrijebite peglu za peglanje prije nego što je nosite bilo bi bolje.Informacije o proizvodu : sezona : ljeto Spol : Žene prilika : dnevni tip uzorka : štampani stil : Ležerna tkanina dužina : redovna dužina rukava : kratki rukav Fit : Odgovara ture po veličini ono što dobijete : 1kom žene ❤ova haljina je napravljena od meke mliječne svilene tkanine, vrlo lagana i super udobna. ❤Pogodno za posao, posao, ured ili putovanja, odmor, školu, čak i noć, zabavu, klupsku odjeću. ❤Ovo je haljina koju morate imati u svom ormaru. ❤Ovu žensku haljinu možete upariti sa sandalama na klin i lijepim nakitom, a lako se može obući gore ili dolje. ❤I vi ćete imati divno raspoloženje ljeti dok nosite laganu široku haljinu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.