• Novo
Ljetne haljine za žene plaža Babydoll haljina za žene košulje haljine za žene plaže haljine za žene Denim haljina za žene

Ljetne haljine za žene plaža Babydoll haljina za žene košulje haljine za žene plaže haljine za žene Denim

Stupnjevi:
KM 13.49

Iznos
Tova je dostupna

Prilike : zabava, izlasci, koktel, vjenčanje, kupovina, druženje, noćni izlazak, odmor, odmor, jesen, zima, proljeće i ljeto. Karakteristike : kratki rukav,bez rukava, dugi rukav, šiljasti rub, visok struk, steznik regularnog kroja. Mini haljina, kratka haljina, skejter haljina, haljina za zabavu, fit i flare haljina, haljina sa volanima, casual haljina. Prilika : dovoljno su udobne za nošenje po kući i prikladne za kancelarijski rad. Odlično za nošenje na plaži, svakodnevno, odmor, putovanja, zabavu, veče, dom, školu, kupovinu, na otvorenom, lounge .As uparen sa bilo kojim casual stilom, svidjet će vam se. Ova Ležerna Haljina Za Žene Savršeno Će Zadovoljiti Sve Vaše Modne Stil Upoznajte Sve Što Uparite Sa, Kao Što Su Mali Dodaci, Jakne, Denim Outwear, Kožna Outwear, Kaput, Kardigan, Visoke Pete, Sandale, Patike, Ravne Cipele, Čak I Flip Flop, Ova Ženska Bodycon Haljina Uvek Može Stvoriti Različite Stilove I Prilagoditi Se Različitim Temperaturama I Svake Sezone Proljeće Ljeto Pada Zima. Pranje-perite u mašini i okačite da se osuši. Veličina : S=US(4-6),M=US(8-10),L=US(12-14),XL=US(16-18),XXL=US(20-22),preporučili bismo veličinu naviše. Lagana i meka tkanina, prihvatamo 30 dana novca nazad!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.