• Novo
Set Lyre Strings zamjenjuje muzički instrument pribor Lyre Metal Strings

Set Lyre Strings zamjenjuje muzički instrument pribor Lyre Metal Strings

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Molimo vas da ste primijetili da se ova stavka prodaje slučajnošću od Joybuy Marketplace.Description. Ako tražite stručne i pristupačne žice, onda je vaša potraga ovdje. To je zato što naši proizvodi mogu zadovoljiti vašu potrebu. Visoka izdržljivost, nije lako razbiti. Oni će biti dobri izbori za vas. Može se koristiti kao pokloni svojim prijateljima .. Značajke. -Kolor : Zlatni, srebrni. -Materijal : čelik, bakar. -Size : 55.00x0.30x0.30cm / 21.61x0.12x0.12in. - Napomena : 24 žice za 1 set. - Ovi proizvodi se usvaju premium materijala, izdržljive i praktične za upotrebu . - Ove žice imaju standardnu ​​napetost i mogu pružiti izvanredne tonove i prekrasne zvukove . - Ove žice se mogu dati kao poklon za vašu porodicu i prijatelju . - Strogi Sustav za inspekciju kvaliteta osigurava da dobijete velike kvalitetne proizvode . - izrađeni su od bakra i čeličnog materijala plus veliki procesi, izdržljivi i čvrsti. Ovi proizvodi se usvajaju premium materijala, izdržljivim i praktičnim za upotrebu. | Ove žice imaju standardnu ​​napetost i mogu pružiti izvanredne tonove i prekrasne zvukove. | Ove žice se mogu dati kao poklon vašoj porodici i prijatelju. | Strogi sistem inspekcije kvaliteta osigurava da dobijete velike kvalitetne proizvode. | Napravljeni su od bakra i čeličnog materijala plus sjajne procese, izdržljive i čvrste.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Elec gtr xl reg lite plus

KM 24.00

D'Addario EXL110 + nikl na rana električni žice gitare, redovno svjetlo pl"Plus" mjerač za poboljšanje čvrstoće ručne ruke, alternativni osjećaj za balansiranje napetosti između git

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.