• Novo
Dobro utkan nala orijentalni propis, 7.83 '9.83', pamučni rub za autentični izgled, pliša i meka hrpa shag, marokanski plemenski print

Dobro utkan nala orijentalni propis, 7.83 '9.83', pamučni rub za autentični izgled, pliša i meka hrpa

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Ukrasite tiho, ali s podebljanom namjerom! Pristambeni otisci na kolekciji NALA-e daju se u suptilnoj pastelnoj boji. Tkana s gustim rukama, njegovi boho-chic stilovi posebna su nekako ugodna koja udiše toplim uzdah smirenosti u bilo koji prostor. Bunarska tkana misija je zamisliti koje prostirke područja mogu izgledati i osjećati se kao po cijenama dostupnim širokom rasponu potrošača. Krećemo da gurnemo granice i izgradimo novu vrstu kompanije za prenošenje područja. Naš cilj je stvoriti uvjerljive, jedinstvene i inovativne podne obloge koje nas nadahnjuju svi da opremimo naš prostor s ljubavlju uz održavanje pristupačnosti. Debela, gomila mekog shag sa pamučnim rubom. Šareni plemenski dizajn sa visokim malim akcentima. Pređa otporna na mrlje. Izdržljiv i jednostavan za čišćenje. Pređa bez šupe. 100% tkani polipropilen. Upotreba jastuka za propise preporučuje se proširiti život vašeg prostirki i sprečiti prebacivanje i klizanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.