• Novo
Umjetničke tla napsblok beige tradicionalni 3'11 5'7 prostirki

Umjetničke tla napsblok beige tradicionalni 3'11 5'7 prostirki

Stupnjevi:
KM 37.50

Iznos
Tova je dostupna

Napsblok kolekcija prikazuje tradicionalne nadahnute dizajne koji u potpunosti uzivaju bezvremenske stilove elegancije, udobnosti i sofisticiranosti. Pomno utkana izgradnja ovih komada ima izdržljivost i osigurat će prirodni šarm u vaš dekor prostor. Napravljen sa polipropilenom u Belgiji i ima srednju hrpu. Samo čišćenje. 100% polipropilen. Mašina tkana u Belgiji. Srednja hrpa. Visina gomile : 0,31 ". Vanjski sef : Ne. Različite boje i veličina. Kaniterski vakumi bez bara bez žitarica su optimalna vrsta vakuuma za upotrebu na prostirkima. Ako biste mogli koristiti ručni vakuum, koristite ručni prilog kad god je to moguće. Metle i ručni čistači su takođe nježni i efikasan način čistih prostirki. Čist ili profesionalno čišćenje. Preporučene sobe : dnevni boravak, spavaća soba, trpezarija, kuhinja, hodnik, preporučuje se.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3a Flokati Red 6

KM 0.33

Postoji samo jedan pravi flokati, a danas je još uvijek Flokati jedan od rijetkih proizvoda napravljen na isti način i na istom mjestu kao i stoljećima Ruka tkana u Grčkoj od 100% novoze

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.