• Novo
Jedinstveni LOOM Empire Monterey Propišite 9 '0 12' 2 , ružičasta

Jedinstveni LOOM Empire Monterey Propišite 9 '0 12' 2 , ružičasta

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Kolekcija Monterey puna je prekrasne, meke pastelne boje koje sigurno pružaju umirujući ambijent i vezati bilo koju sobu. Sa različitim obrascima i motivima, monterey prostirki je savršen dodatak vašem domu koji će udovoljiti vašim potrebama. Ova prostirka je meka i ugodna za vaš bespilotni užitak. Pink / 9 '0 x 12' 0. Polipropilen. Mašinski izrađeni. Prostirke za područje. Turska. Obiteljska soba; Kućni ured; Kuhinja; Trpezarija; Dječja soba; Spavaca soba. 0,5 inča. Upute za njegu : vakuum redovno i tački čist. Zatvoreni. Da biste uklonili sve nabore, okrenite prostirku naopako i ubacite u oba smjera, vršite pritisak. Vaš će tepih ležati ravno u roku od nekoliko dana. Slike i dimenzije prostirki su što precizniji. Dimenzije i boje mogu se malo razlikovati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3a Flokati Red 6

KM 0.33

Postoji samo jedan pravi flokati, a danas je još uvijek Flokati jedan od rijetkih proizvoda napravljen na isti način i na istom mjestu kao i stoljećima Ruka tkana u Grčkoj od 100% novoze

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.