• Novo
Jedinstveni LOOM rt Cod Espahan ćištom Ivory Beige 8 'Kvadratni cvjetni tradicionalni savršeni za blagovaonicu Dnevna soba krevet Dječja soba

Jedinstveni LOOM rt Cod Espahan ćištom Ivory Beige 8 'Kvadratni cvjetni tradicionalni savršeni za blagovaonicu

Stupnjevi:
KM 75.89

Iznos
Tova je dostupna

Prostirke perzijskog stila Espahan Collection sadrže zamršene motive i prekrasan niz boja za izbor. Ovi zasljepljujući dizajni će oživjeti bilo koju sobu u vašem domu. Uživajte u godinama ovog Španski prostirke za kolekciju. Ivory 8 '0 x 8' 0 kvadrat. Polipropilen. Mašinski izrađeni. Prostirke za područje. Turska. Obiteljska soba; Kućni ured; Kuhinja; Trpezarija; Dječja soba; Spavaca soba. 0,33 inča. Upute za njegu : vakuum redovno i tački čist. Zatvoreni. Da biste uklonili sve nabore, okrenite prostirku naopako i ubacite u oba smjera, vršite pritisak. Vaš će tepih ležati ravno u roku od nekoliko dana. Slike i dimenzije prostirki su što precizniji. Dimenzije i boje mogu se malo razlikovati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.