• Novo
PINZ DAKOTA tamno orahovni okviri za tablicu oraha, od 2, drže fotografije

PINZ DAKOTA tamno orahovni okviri za tablicu oraha, od 2, drže fotografije

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Prikažite svoje omiljene fotografije 4x6-inčne fotografije s ovim impresivnim izrađenim tamnim svjetskim okvirima od drveta od oraha iz naše Dakote kolekcije. Sa svojom bojom tamnom bojom oraha, ovi okviri pružaju savršen kontrast vašim fotografijama, omogućavajući im da se jasno ističu. Uključen je zidni viseći hardver koji je potreban za montiranje ovog okvira uključen je, pojednostavljivanjem procesa montiranja fotografije gdje god želite. Svaki visokokvalitetni okvir za slike sastoji se od prirodnog borovog drveta ubranog iz obnovljivih plantaža i pokazuje našu stručnu izradu. Sofisticirani stil - Dodajte dodir klase u svoj dom s ovim elegantnim 4 x 6 okvirom za slike s bogatim oblogom oraha i baršunastom podlozi. TABLETOP ili Zidni prikaz - Podesite ovu 4x6 okvir za slike vertikalno ili vodoravno koristeći dvosmjerni štapić ili ga dodate u galerijski zid sa visećem vešalicom. Napravljen od pravog drveta - ovaj prekrasan okvir izrađen je od stvarnog, prirodnog borovog drveta iz obnovljivih plantaža. Bezvremenski i tradicionalni - ovaj klasični okvir za slike izgledat će sjajno u vašem domu ili napraviti prekrasan poklon za bilo koju voljenu osobu. Promišljena ideja poklona - umetnite porodične fotografije, školske portrete, odmora ili druge slike za stvaranje prilagođenog poklona za voljenu osobu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Knight Photo Prop

KM 2.00

Knight Photo Prop izrađen je od zaliha odbora Mjeri 3 metra 1 inč za 25 inča Lice viteza je izrezano tako da osoba može zabiti glavu kako bi snimljena njihova fotografija...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.