• Novo
AmericanFlat Light Wood Wedwing Potpis za slike prikazuje fotografiju s poliranim staklom

AmericanFlat Light Wood Wedwing Potpis za slike prikazuje fotografiju s poliranim staklom

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Posvećeni smo pružanju kvalitetnih okvira koji će vam omogućiti da se vaš izbjegava istaknuta i održava svoju razliku kroz vrijeme. Naš 8x14 inčni svjetlosni svjetišni okvir za vjenčanje dolazi s bijelom prostirkom koja ima otvor od 5x7 inča. Bez prostirke ovaj okvir može držati sliku od 14x14 inča. Stvarni otvor prostirke je 4,5xx5,5 inča. Dizajniran je za držanje fotografija od 5x7 inča. Preporučujemo snimanje fotografija na stražnju stranu prostirke. Ovaj je okvir sjajan za prikazivanje dragocjenih uspomena sa vašim najmilijima. Naš kamljenje za vjenčanje od 14x14 svjetlosti za vjenčanje izrađen je za izdržljivost, a staklena prednja spriječit će vašu sliku godinama koje dolaze. Jednostavan je i jednostavan za upotrebu. Jednostavne kartice omogućavaju vam da brzo učitate svoju sliku i čvrsto se uklapa. Naručite svoj okvir za vjenčanje i pridružite se hiljadama drugih zadovoljnih kupaca koji vole naše proizvode. Dizajn : lagano drvo 14x14 inčni okvir za vjenčanje za vjenčanje, savršen za vaše nježne uspomene i fotografije vjenčanja; Okvir uključuje bijelu prostirku koja mogu potpisati prijatelji i članovi porodice, koji privlače pažnju na okvir i zbog čega se vaša fotografija ističe; Dolazi sa visećim hardverom za ekran bez gnjavaže da visi ravno na zid. Materijal : drveni okvir sa poliranim staklenim prednjim prednjim dijelom koji daje jasan pogled na vašu sliku i čuva vaše fotografije, kartice i uspomene. Kvaliteta : izdržljiv, galerijski okvir; Prednja okvira ima čistog stakla i čvrst tablica za održavanje fotografije na mjestu; Umetnite svoje fotografije, kartice i sjećanja lako, brzo i sigurno. Upotreba i prikaz : Savršeno za 5x7 inčne slike sa mat ili 14x14 bez prostirke; Stvarni otvor prostirke je 4. 5x6. 5 inča; Preporučujemo snimanje fotografija 5x7 inča na stražnju stranu prostirke da biste sigurno držali fotografiju koja će se prikazati. Zaštitna ambalaža : American Flat razvio ekskluzivno vlasničko pakiranje koje pomaže u osiguravanju sigurnog pružanja krhkih i staklenih predmeta; Naručite s povjerenjem, kliknite i dodajte u košaricu danas.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Knight Photo Prop

KM 2.00

Knight Photo Prop izrađen je od zaliha odbora Mjeri 3 metra 1 inč za 25 inča Lice viteza je izrezano tako da osoba može zabiti glavu kako bi snimljena njihova fotografija...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.