• Novo
Kompatibilan sa iPhone Pro prstenom futrolom Luksuzni krokodil Poklopac za rotacijski štand za rotaciju za žene za žene Slim kožne zmije gušterne kože zaštitne poklopce ,, žuta

Kompatibilan sa iPhone Pro prstenom futrolom Luksuzni krokodil Poklopac za rotacijski štand za rotaciju

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis proizvoda Karakteristike : 1. Umjetna krokodila od kože od krokodila čini se da se osjećate elegantno, ugodno, lijepo i elegantno2. Ojačani uglovi pružaju vrhunsku zaštitu od kapi, ogrebotina, ogrebotina, prašine i nečistoća iz svakodnevne upotrebe.3. Postoji skriveno gvožđe u središtu nosača prstena, koji može povezati i Phone sa magnetskim nosačem automobila, koji podržava bežičnu punjenje.4. Idealan kao rođendan ili odmor za kćer, unuku, prijatelju.Materijal : TPU i PU Leathercolor : crna, bijela, zelena, crvena, žuta, pet boja : i Phone 14 Sadržaj propacage : 1 * Mobile Telefonska futrola (osim mobilnog telefona) O nama : Visokokvalitetna usluga je ono što slijedimo. Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga o našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte, odgovorit ćemo u roku od 24 sata. (Napomena : Ako tražite isti slučaj telefona modela, možete ga pronaći i u našoj trgovini). [Kompatibilni modeli] : Klasična chic krokodilna tekstura sa magnetskom kućištem za zaštitu automobila, kompatibilna sa i Phoneom 14 PRO6,1 inčni . [magnetski nosač automobila] : Metalni prsten se može pretvoriti u držač za upotrebu bez ruku. Okretni prsten takođe olakšava zadržavanje. Unutar centra montiranja prstena je skriveni komad željeza koji pričvršćuje i Phone na magnetni automobil. [Precizne rezovi] : dragocjene rezove za zvučnike, kamere, portove punjenja i ostale tipke. Savršen kao rođendan ili odmor za vašu kćerku, unuku, suprugu, prijatelju . [Modni dizajn telefona] : Ova elegantna telefonska futrola s klasičnim šikskim krokodilnim zmijskim uzorkama Teksturom i postolje za postolje čini vaš telefon privlačnijim, bez obzira na vaš telefon Idite, ovaj slučaj će dobiti mnogo komplimenata. [360 ° Dizajn okretnog postolja] : Sa sklopivom kopčom za prstena može se rotirati za 360 stepeni i može se koristiti kao postolje, što je prikladno kada gledate video zapise.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.